Livrare in <strong>24 DE ORE</strong> de la confirmare Livrare in 24 DE ORE de la confirmare

Despre produse.

Tratamente și produse pentru albirea dinților.

Un zâmbet alb strălucitor te diferențiază!

Dintotdeauna, ținta noastră a fost să aducem rezultate vizibile și satisfăcătoare clienților noștri. Având o experiență mare în acest domeniu, am reușit până în prezent să aducem un zâmbet strălucitor pentru peste 100.000 de clienți. Iată ce trebuie să știi despre produsele noastre pentru albirea dinților, înainte de folosire.

De ce să alegi produsele CoolSmile?

Dacă vrei să obții rezultate profesionale în albirea dinților de acasă, fără să cheltuiești o sumă considerabilă de bani, la CoolSmile găsești soluția. Comercializăm produse de albire dinți aparținând unor mărci renumite, precum: Crest 3D White Whitestrips, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt. Aceste produse și tratamente sunt special concepute pentru cei care își doresc un zâmbet alb și frumos, fără a mai plăti pentru o albire a dinților profesională în cabinet.

Avantaje & dezavantaje

Te-ai convins că aceste produse pot fi eficiente și pentru tine? Dacă încă nu ești decis, iată câteva aspecte esențiale pe care trebuie să le știi:

Avantajele produselor CoolSmile

 • Efect vizibil în timp scurt;
 • Prezintă cel mai mare grad de eficacitate, rezultatul fiind o diferență de până la 12 nuanÈ›e;
 • Efectuată în mod corect, procedura nu prezintă niciun risc È™i este foarte sigură pentru dinÈ›i È™i gingii;
 • PreÈ›ul este accesibil în comparaÈ›ie cu albirea dinÈ›ilor din cabinetul stomatologic.

Dezavantajele produselor CoolSmile

 • În anumite cazuri, poate apărea o sensibilitate ușoară a dinților pentru câteva zile*.

*Deși nu există niciun pericol, la anumite persoane este posibil ca folosirea acestor produse de albire dinți să genereze o sensibilitate temporară a dinților. În acest caz, recomandăm să folosești o pastă pentru dinți sensibili.

O albire confortabilă și simplă

Benzile adezive Crest 3D White Whitestrips se aplică pe dantură. Ele pot fi purtate oriunde, oricând. Aceste benzi de albire a dinților au în componență peroxid de hidrogen care permite ca oxigenul să pătrundă în smalț și dentină decolorând printr-un proces de oxidare substanțele depuse. Aceste substanțe dau dinților o culoare gălbuie sau maronie și ele nu pot fi de regulă îndepărtate printr-un simplu periaj cu pastă de dinti obișnuită.

Benzile de albire dinți Crest 3D White Whitestrips își produc efectul în 30 de minute.

Gingiile și dinții sunt în siguranță

Conform testelor și cercetărilor de specialitate, tratamentele noastre aplicate corespunzător sunt sigure atât pentru dantură cât și pentru gingii. Structura dintelui nu este schimbată sau afectată în urma aplicării acestor tratamente de albire. Doar culoarea dinților este transformată.

Tratament de albire eficace și durabil

Poți vedea rezultatele tratamentului după 2-3 zile. Pentru majoritatea pacienților, efectul durează 1-2 ani.

De ce să nu folosești tratamente improvizate?

Conform studiilor de specialitate, în zilele noastre, peste 50% dintre oameni îÈ™i doresc dinÈ›i mai albi. Această dorință este datorată È™i imaginii create de vedetele din mass media, pe care îi vedem zilnic având o dantură albă È™i bine întreÈ›inută.

Cu siguranță multe dintre acele vedete au consultanÈ›i de imagine care îi ajută să arate impecabil la televizor. Èši-ai dori È™i tu să ai dinÈ›i la fel de albi ca ai lor?

Din fericire, astăzi oricine are posibilitatea să obÈ›ina dinÈ›i la fel de albi ca ai vedetelor, la preÈ›uri accesibile. Din ce in ce mai multe persoane apelează la tratamente de albire a dinÈ›ilor, însă nu toate au efectele dorite, din motive precum:

 • sunt contrafăcute
 • nu conÈ›in concentraÈ›ia minimă necesară a agentului de albire
 • nu sunt ambalate sau depozitate corespunzător, pierzându-È™i proprietățile

Tratamentele improvizate, încercate acasă, pe bază de lămâie sau bicarbonat de sodiu, pot produce daune dinÈ›ilor pe termen lung È™i chiar creÈ™te sensibilitatea acestora.

Cui SE adresează produsele de albire dinți?.

Colorarea dinților poate avea diferite cauze și să difere la fiecare persoană

 • Înaintarea în vârstă;
 • Consumul de substanțe care pătează dinții (cafea, alcool, ciocolată etc.);
 • Traume;
 • Fumat;
 • Fluorizarea excesivă;
 • Degenerarea nervilor;
 • Restaurări ale danturii învechite;
 • Etc.

De aceea, într-un fel sau altul, cu toții trecem printr-un proces de decolorare a dinților.

Produsele noastre de albire se adresează persoanelor cu dinți naturali care au pete galbene, maronii sau portocalii dar și celor care au dinții pătați în urma oricăreia dintre cauzele de mai sus. La CoolSmile, credem că toată lumea poate obține un zâmbet alb și strălucitor, inclusiv persoanele cu dinți sensibili pentru care avem tratamente speciale.

Cui NU se adresează produsele noastre de albire?.

DeÈ™i folosirea produselor noastre nu prezintă nici un pericol, este recomandat ca acestea să nu fie folosite de persoane aflate în oricare din următoarele situaÈ›ii:

 • Femeile însărcinate È™i cele care alăptează (doar cu sfatul stomatologului);
 • Copiii sub 12 ani;
 • Persoanele cu carii netratate, dinÈ›i crăpaÈ›i È™i afecÈ›iuni netratate ale gingiilor;
 • Persoanele cu dantură artificială*.

*Procedeul de albire a dinților nu are efect pe suprafețe artificiale, precum: coroanele dentare, fațetele ceramice sau implanturile dentare. Ele nu se albesc, dar nici nu sunt afectate de procesul de albire.

Sperăm că toate aceste informaÈ›ii sunt în folosul tău! Daca te-ai convins că produsele noastre sunt pentru tine È™i vrei să te bucuri de efectele acestora, vezi lista cu toate tratamentele noastre pe pagina: Produsele noastre

Ce spun clientii nostri?

Cum să-ți menții dinții albi.

Albirea dinÈ›ilor nu este un proces permanent. Niciun tratament profesional de albire a dinÈ›ilor nu garantează că dinÈ›ii vor rămâne albi pentru tot restul vieÈ›ii. De aceea, este necesar să menÈ›ii efectul tratamentului de albire cu produse recomandate pentru întreÈ›inere. Produsele noastre au un efect dovedit care durează cel mult 2 ani.

Dacă ai folosit deja tratamentele de albire a dinÈ›ilor, iată câteva sfaturi ca să îÈ›i menÈ›ii dinÈ›ii albi cât mai mult timp:

1. Periază dinÈ›ii în mod regulat.

Ideal este să periezi dinÈ›ii după fiecare masă sau de două ori pe zi, înainte de culcare È™i dimineaÈ›a.

2. Folosește ață dentară.

Curățarea dinÈ›ilor este la fel de importantă ca È™i spălarea lor. Cu aÈ›a dentară vei îndepărta resturile din locurile în care periuÈ›a de dinÈ›i nu poate ajunge.

3. Evită țigările, băuturile colorate și alte alimente care pot colora dinții.

Știm că acesta este un sfat dificil de urmat, mai ales dacă eÈ™ti un fumător sau îÈ›i place să consumi: cafea, ceai negru, vin roÈ™u, ciocolată, sosuri roÈ™ii, anumite fructe de pădure etc. 

4. FoloseÈ™te tratamente de întreÈ›inere a danturii.

Aceste tratamente sunt: apa de gură, benzi de albire și pasta de dinți cu efect de albire.

Folosirea acestor tratamente în mod regulat va face ca efectul de albire să dureze mai mult. Cu siguranță, folosirea acestor produse este o metodă mai accesibilă ca preÈ› decât folosirea unui nou tratament de albire.

Vezi toate produsele Cele mai vandute produse.

Crest 3D White LUXE Diamond Strong

Pasta de dinti Crest

Crest 3D White LUXEDiamond Strong

69 lei 55 lei

Vezi detalii -21%
Rembrandt Deeply White

Pasta de dinti

RembrandtDeeply White


69 lei

Vezi detalii
Crest 3D White Whitestrips Professional Effects

Benzi de albire

Crest 3D White WhitestripsProfessional Effects

139 lei de la 119 lei

Vezi detalii Recomandat -15%
Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit

Benzi de albire

Crest 3D White WhitestripsSupreme FlexFit

179 lei de la 139 lei

Vezi detalii Recomandat -23%

Urmareste-ne pe Instagram.
@coolsmile.ro